Cautare

6861 de rezultate pentru "acident rutier arad zona micalaca" (3.16 secunde)
Traficul rutier va fi restrictionat sambata, intre orele 06:30 si 14:30 pe traseul intre Piata Constitutiei (platou parcare) - Bd. ... Duminica, intre orele 06:30 - 17:00, se va inchide traficul rutier pe strazile din jurul Palatului Parlamentului, pe traseul:
Potrivit Codului Rutier, amenzile contraventionale se stabilesc in functie de numarul punctelor-amenda aplicate, iar valoarea unui punct-amenda reprezinta 10% din salariul minim brut pe economie, stabilit prin Hotarare a Guvernului .In ceea ce priveste faptele care reprezinta contraventii acestea vor fi reanalizate anul viitor cu ocazia discutiilor privind noul Cod Rutier.
Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier, informeaza ziarul Adevarul, intr-o sire semnata de Calin Gavrilas. ... Accidentul rutier s-a produs in aceasta dimineata pe DJ 226, la iesirea din localitatea Sacele, judetul Constanta.
Doi tineri au fost la un pas sa isi piarda viata dupa un grav accident rutier. In aceasta seara, politistii orasului Pantelimon au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe strada Teiului, din comuna Dobroesti s-a produs un accident rutier, intre un autoturism si trei motociclete.
Pentru partea I a proiectului (zona nord a autostrazii suspendate - n.r.) sunt nece¬sare 600-700 milioane de euro . ... Acesta va pleca din intersectia formata de autostrada urbana proiectata si o noua artera de legatura cu autostrada A1 in zona intersectiei dintre Valea Cascadelor si str.
Bucharest Summer Parade a continuat cu un concert sustinut de Horia Brenciu in parcarea unui complex comercial din zona. ... Pasajul rutier denivelat face legatura intre Bulevardul Nicolae Titulescu, Şoseaua Orhideelor, Podul Grozavesti si Bulevardul Vasile Milea.
Dezvoltarea infrastructurii rutiere, prima prioritate Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a explicat vineri ca pentru fluidizarea traficului sunt necesare mari investitii in infrastructura rutiera, precum continuarea inelului principal de circulatie, in nodurile rutiere de la Razoare si Piata Sudului si inchiderea acestuia pe arcul nordic, precum si realizarea nodului rutier Ciurel-Virtutii-Splaiul Independentei, informeaza agerpres.ro.
Restrictiile de trafic pentru Finala Ligii Europa Traficul rutier va fi restrictionat la 9 mai pe toate strazile din jurul Arenei Nationale, pe Bulevardul Basarabia (intre Piata Hurmuzachi si Bulevardul Chisinau) si in apropierea zonelor pentru suporteri din pietele Constitutiei si George Enescu.
Traficul rutier in zona adiacenta Arcului de Triumf va fi restrictionat sambata, 27 noiembrie, din cauza repetitiilor pentru parada militara desfasurata cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, se arata intr-un comunicat al Politiei Capitalei. Restrictiile de circulatie in zona adiacenta Arcului de Triumf, se vor face astfel:
Purtatorul de cuvant al PNL Bihor, Cristian Bodea, ne-a declarat ca stabilirea candidatilor si a rezervelor pentru fiecare zona s-a incheiat luni seara, cand au avut loc alegerile pentru zona Stei. ... in zona Beius a fost ales titular Traian Bulzan, iar ca rezerva este Claudia Vlas;
Cauzele sunt legate de dezinteresul manifestat de autoritatile locale de-a lungul timpului pentru zona centrala a orasului, astfel mai multe edificii de patrimoniul cultural ajungand in situatia efectiva de a se prabusi, singurele "vestigii" ramase in urma lor fiind scheletele structurilor de rezistenta ale fostelor case (de exemplu ceea ce a fost odata casa Florentina), sau chiar simple gropi pe locul fostelor locuinte.
Vizita prezidentiala nu a rezolvat nicicum gravele probleme economice din zona. ... stramutarea imediata a familiilor din zona de risc sau, in ultima instanta, renuntarea la exploatarea sarii, varianta care ar pune in pericol functionarea platformei industriale unde lucreaza cateva mii de oameni.
"Am purtat deja primele negocieri cu cei 15 proprietari din zona. ... "Am avut un hectar de teren în zona. ... Nu stiu cât costa terenul în zona. ... Eu chiar de la primar stiu ca în zona unde avem noi este 30 de euro/mp", a spus acesta.
Producatorii a cinci alimente traditionale - carnatii de Plescoi, branza de burduf din zona Branului, virsliul din Hunedoara, pita de Pecica si salamul de Nadlag - vor incepe anul acesta intocmirea documentatiei pentru obtinerea protectiei europene de denumire geografica.
Cirpaci din Arad participa la Targul de Craciun organizat in curtea MTR cu ii traditionale, vechi de 100 de ani - inte 200 RON - 500 RON, din zona Banatului, Apuuseni, Sibiu, Brasov, cu un valnic (zona Banatului bulgaresc) - facut cu fir metalic, facuta inainte de Primul Razboi Mondial - la 1.500 RON, covoare vechi romanesti facute din lana, la tara, din anii '40 - '50, la 300 RON, 400 RON si 600 RON, fete de perna traditionale - la 100 RON, braie traditionale - la 100 RON si 150 RON, ilice - la 200 RON, 300 RON si 400 RON, marame vechi - la 100 RON, un costum vechi, de dama, din matase - la 500 RON, ne-a spus Stefan Carpaci.
Alpinistul Zsolt Torok, a carui disparitie a fost anuntata sambata dimineata la 112, a fost gasit mort in zona Varfului Negoiu. Disparitia a fost anuntata de sotia lui, dupa ce acesta plecase de cateva zile singur pe munte, intr-o zona fara semnal.
- nu blocati caile de acces si iesire din zona, respectati recomandarile structurilor de asigurare a ordinii publice si evitati zonele supra-aglomerate; ... - Pentru acest eveniment, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice, in sensul restrictionarii si fluidizarii circulatiei rutiere, in zona respectiva, astfel:
"Montarea trotuarului rulant care faciliteaza accesul calatorilor din zona Pasajului Basarab catre Gara de Nord presupune refacerea infrastructurii si suprastructurii peronului 1, dar si lucrari de amenajare a unei copertine de protectie a calatorilor impotriva intemperiilor", au precizat pentru B365.ro, reprezentantii Primariei Capitalei.
Investitia in sectorul rutier, atat de deficitar Romaniei la ora actuala, se ridica la 26,48 miliarde de euro, din care peste jumatate investitie in autostrazi.
Politistii din Botosani au facut, sambata dimineata, uz de arma, dupa ce un lucrator de la Biroul Rutier al Politiei municipiului Botosani a fost lovit de o masina. Agentul a incercat sa opreasca doua masini care circulau pe Bulevardul Mihai Eminescu, in zona Casei Sindicatelor.
google-analytics.com